Een overzicht van oplossingen die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld.


Vermogensbeheer


Deze vermogensbeheerder uit Rotterdam beheert vermogensportefeuilles voor vermogende particulieren, pensioen bv's en institutionele beleggers.

Voor hen hebben wij een aantal systemen ontwikkeld voor het beheer van de vermogensportefeuilles en de rapportage daarover.

Lees meer


Fondswerving


Deze fondswerver in Zwitserland gaat voor heel veel goede doelen in Zwitserland de straat op om fondsen te werven. Zij verzorgen het hele proces voor hun klanten van werven tot incasseren en rapporteren.

Sommité heeft voor deze klant een aantal systemen ontwikkeld voor Data Entry en rapportage. Alle schermen zijn in het Duits en de rapporten in het Duits, Frans of Italiaans.

Lees meer


Boodschappen


Deze bezorgservice uit Meppel levert boodschappen aan (kinder)opvangorganisaties tot in de keuken.

Sommité heeft voor deze klant systemen gebouwd die het hele proces van bestellen tot bezorgen ondersteunen. Dat omvat een webshop en restfull api's die de webshop koppelen met de back-office.

Lees meer


Zonnepanelen


Deze deze installateur/groothandel uit Meppel levert zonnepanelen, zonneboilers, combipanelen en meer. Zij hebben een nieuw product ontwikkeld waarbij de zonnepanelen in de dakpan geïntegreerd zijn.

Voor deze klant heeft Sommité een online calculatie module ontwikkeld waarmee zij veel sneller dan voorheen hun klanten van offertes kunnen voorzien.


Waar loopt u tegen aan? Kunnen wij helpen?

Bij alles wat we doen gaan we uit van de uitdagingen waar u in uw bedrijf tegen aanloopt. Samen kunnen we de uitdaging aan.

Meer weten, neem contact opTimmerfabriek


Deze timmerfabriek uit Rijssen behoort tot de meest vooruitstrevende timmerfabrieken van Europa.

Voor hen hebben wij een systeem ontwikkeld waarmee de werkvoorbereiding goed ingepland kan worden op de vele werken die zij hebben.

Ook de inkoop van materialen is door middel van het inlezen van materiaalstaten uit de werkvoorbereiding een stuk makkelijker en overzichtelijker geworden.


Podologie


Voor de podologiebranche heeft Sommité een online client portaal ontwikkeld. 

Dit portaal bevat koppelingen met een aantal scan systemen die in de branche gebruikt worden om de voet in kaart te brengen. 

Verder bevat het portaal een koppeling met Rhino 3D CAD/CAM software waarmee, door middel van een uitgebreide bibliotheek met componenten, eenvoudig een model gemaakt kan worden van een inlegzool (of slipper)

Dit model wordt vervolgens naar een podolab gestuurd waar het produkt met een freesmachine uit een stuk (schuim)materiaal wordt gefreesd.


Steenhouwerij


Deze steenhouwerij heeft vestigingen in Kampen, Apeldoorn en Barneveld.

Wij hebben voor hen een systeem ontwikkeld waarmee zij het hele proces - aanvraag van de klant (vaak familie van de nabestaande), de vergunningaanvraag bij de begraafplaats, alle correspondentie, de planning, de inkoop en de facturatie - kunnen afhandelen.


Crowdfunding


Deze partij is actief als Crowdfunding platform met als specifieke doelgroep de agrarische sector. Agrarische ondernemers krijgen steeds vaker nul op het request van de reguliere banken. 

Onze klant heeft jarenlange ervaring in het bankwezen en was daarbinnen actief voor de agrarische sector. 

Sommité bouwt voor deze partij de software die nodig is om vraag en aanbod van geld bij elkaar te brengen, risico's door te rekenen, prospects op te stellen en de geldstroom volledig automatisch te laten verlopen.