Snel Meer bij SnelStart

Het kan heel goed zijn dat u iets wilt wat met SnelStart niet mogelijk is, terwijl SnelStart voor het overgrote deel wel aansluit bij uw wensen. Wij kunnen u dan vaak toch helpen door een uitbreiding op maat te maken.

SnelMeer, uitbreiding voor SnelStart

Wij hebben een een raamwerk ontwikkeld waarmee we heel snel en kosteneffectief een uitbreiding voor SnelStart kunnen maken.

De kosten van een uitbreiding

Ergens anders op onze website staat dat we eerlijk zijn, dat zijn we ook over dit aspect. U heeft SnelStart aangeschaft omdat SnelStart een goede prijs/prestatie verhouding kent, met andere woorden, SnelStart is relatief goedkoop.

Nu is het over het algemeen zo dat maatwerk software niet als goedkoop wordt gezien, immers u betaalt ons voor de tijd die wij erin steken om uw software te maken.

Geen uitbreiding, wat kost dat?

De vraag die u zich zelf moet stellen is de volgende: als ik het vraagstuk waar ik tegen aan loop niet automatiseer, wat kost het me dan? Daarbij moet u rekening houden met de tijd die u (of uw personeel) eraan kwijt is, de kans op fouten die nu door repetitief werk ontstaat, het vermogen om te groeien (of eigenlijk, het gebrek daaraan).

Kortom, maakt u voor zichzelf een duidelijke kosten/baten afweging. Daarbij willen we u graag helpen. Maar wees er, net als wij, wel eerlijk over.